I FORM-kuren fatburner special

Omelet med svampe

Start dagen med en luftig omelet med svampe og rød peber.

16. februar 2015 af Anne Larsen

Omelet med svampe

1 person

100 g rengjorte svampe
1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og friskkværnet sort peber
2 store æg
1 pt. brøndkarse
Friskrevet parmesanost – en lille håndfuld, ca. 5 g
Evt. lidt frisk trøffel eller trøffelolie
½ rød peberfrugt


Sådan laver du omelet med svampe

  • Gør svampene i stand, børst dem rene, og skær stokken af.
  • Skær svampene i fine skiver, og steg disse gyldne på en slip-let-pande i olivenolie. Krydr let med salt og peber. Tag svampene fra panden.
  • Pisk æggene med en gaffel og hæld dem på panden.
  • Steg omeletten stabil på den ene side, vend den med et gryde­låg, og steg den stabil på den anden side.
  • Skyl brøndkarsen og pak den ind i køkkenrulle for at tørre lidt. Skær peberfrugten i ringe.
  • Fold omeletten omkring brøndkarsen.
  • Anret med svampe, friskrevet parmesanost, rød peber og evt. lidt friskrevet trøffel.
  • Er det ikke sæson for trøfler, kan du evt. stege svampene i trøffelolie.

I FORM Kuren fatburner special

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler