Suppekur - hindbær-suppe
© wichmann+bendtsen

Kold hindbærsuppe med mandel, ingefær og citron

Denne søde og sunde hindbærsuppe er perfekt til både morgenmad og eftermiddagssnack.

3. november 2016 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Kold hindbærsuppe med mandel, ingefær og citron

1 person, 4-5 dl

150 g friske eller frosne hindbær
2 dl mandelmælk
1 dl kokosvand
1 spsk. mandelsmør
1 tsk. fintrevet ingefær
Citron
Evt. vaniljekorn

Sådan laver du kold hindbærsuppe

  • Blend alle ingredienserne, und­tagen citron. 
  • Blend et par isterninger med, hvis suppen skal spises med det samme.
  • Er du ikke til de små fine hindbærsten, så kom suppen i en si, og pisk suppen i sien, så får du en silkeblød suppe. 
  • Smag suppen til med citron og evt. vanilje.
  • Spis den kold.
Næringsindhold i hindbærsuppe pr. person
Energi: 373 kcal 

Protein: 11,1 g 
Fedt: 20,2 g
Kulhydrat: 42,2 g
Kostfibre: 11,2 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...