Squash-banan-muffins

Frisk og sød dessertmuffin som eventuelt kan nydes med lidt frugt til.

7. juni 2013 af Michelle Kristensen

Ingredienser(10 stk.)

1 meget moden banan
3 æg
1 tsk. stevia
½ tsk. vanilje
2 tsk. kanel
2 tsk. kardemomme
¼ tsk. ingefær
1 dl rapsolie
1 squash
3 dl fuldkornsrismel
1 dl mandler
3 spsk. frysetørrede blåbær eller 50 g tørrede abrikoser


Sådan gør du

  • Mos bananen, og riv squashen fint på rivejernet, hvorefter du presser den for væske.
  • Tilsæt æggene, og pisk det hele sammen i 1 min.
  • Kom så de resterende ingredienser i, og kør det hele sammen til en ensartet masse.
  • Fordel dejen i 10 muffinforme, og bag dem ved 180 grader i 25 min.


Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler