Græskartærte

Dessert

1. november 2011 af I FORM

Bunden:

10 low fat rich tea kiks
50 g græskarkerner
1 spsk. græskarkerneolie
1 spsk. akaciehonning


Fyldet:

3 æg
100 g rørsukker
50 g akaciehonning
1 hel stang vanilje
250 g græskar
150 g fromage frais
1 tsk. friskrevet ingefær
1 tsk. friskrevet muskatnød
1 tsk. kanel
1 knsp. havsalt


Creme:

200 g fromage frais
Korn af en halv stang vanilje


Tilberedning

Hak kiks og græskarkerner grundigt, bland det med græskarolie og akaciehonning, og pres det ned i bunden af et tærtefad. Forbag bunden i ovnen ved 200 grader i 5 minutter. Pisk æggene grundigt med rørsukker, akaciehonning og vaniljekorn fra vaniljestangen. Lav en græskarmos ved at koge græskarkød i små tern møre i ca. 15 minutter. Afkøl dem, og mos dem med en gaffel. Bland græskarmos, fromage frais og krydderier i æggemassen, og hæld fyldet over i tærtebunden. Bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter. Rør en kold creme af fromage frais og vaniljekorn, og spis den til.

Derfor er græskar så sundt

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler