Fibermuffins med blåbær

Mellemmåltid

22. august 2016 af I FORM

Ca. 15 stk.

2 dl sukker
¾ dl vindruekerneolie
2 æg
4 dl kærnemælk
2½ dl hvedemel
1 tsk. salt
2½ tsk. bagepulver
4 dl fiberrige flakes, min. 15 % fibre
100 g svesker
100 g blåbær


Tilberedning

Pisk sukker og æg tykt, hvidt og skummende. Rør olie, kærnemælk, hvedemel og bagepulver i. Vend flakes, hakkede svesker og blåbær i dejen. Læg papir i små muffinforme, og fordel dejen i 15 små muffins. Bag muffins ved 190 grader
i 20 min. Med varmluft 180 grader i 20 min.

Mavevenlig

Med næsten 7 gram fibre pr. styk er denne skønne muffin guf for din mave. Sundt fedtstof og et minimum af sukker gør den til en sød snack af den sundeste slags.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler