I stedet for jordbær, kan du pynte med årstidens frugt og bær, som kiwi, stjernefrugt eller blåbær.

Banankage med jordbær og smeltet chokolade

Banankage uden mel, så her kan selv glutenallergikere være med, hvis man vælger bagepulver uden gluten.

1. november 2012 af I FORM

Banankage er et sikkert hit hos store og små, og denne version af den klassiske banankage er endda både sukker og glutenfri, så du kan spise et lille stykke ekstra.

12 stykker banankage

Ingredienser til banankage uden sukker og gluten

2 modne og moste bananer
6 økoæg
½ tsk. stevia
1 tsk. vaniljekorn
½ tsk. bagepulver
1 dl smeltet kokosolie
1⁄₃ dl kokosmel
4 dadler med sten
¼ tsk. havsalt

 

Sådan laver du banankage uden sukker og gluten

 

  • Udsten dadlerne, og skær dem i små stykker. Bland så alle ingredienser sammen med en håndmikser.

 

 

  • Fordel dejen i en lille bradepande, og bag banankagen ved 180 graders varmluft i ca. 20-25 min.

 

 

  • Pynt med jordbær og chokolade, når banankagen er afkølet.

 

 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler