Rødkålsjuice og mynteblad
© wichmann+bendtsen

Rødkålsjuice med æble og ingefær

Rødkål kan nydes rå, kogt, fermenteret, i supper, salater og ikke mindste som juice. Denne rødkåls-juice giver dig lynhurtigt de sunde kostfibre og plantestoffer, der findes i den runde kål. Og så smager juicen tilmed supergodt! Velbekomme.

1. december 2016 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Rødkålsjuice med æble og ingefær

2 personer

½ rødkål

50 g ingefær

Mynte

2 appelsiner

4 dl ufiltreret æblemost. 

Sådan laver du rødkålsjuice 

  • Kom rødkål, ingefær, mynte, appelsinkød og æblemost i en slowjuicer. 
  • Stil på køl en time, og nyd den kold.

TIP! Juicen er rigtig god at spæde til med, hvis du laver suppe eller varm rødkål.

Næringsindhold pr. person
Energi: 209 kcal
Protein: 4,8 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler