Ærtejuice med basilikum

En lækker jernholdig juice, der tager god hånd om hjertet

2. april 2011 af I FORM

1 person

100 g ærter el. sukkerærter
2 stilke blegselleri
2 tomater
1/2-1 fed hvidløg
10 basilikumblade
1 tsk. olivenolie


Tilberedning

Rens grønsagerne, og kom ærter, blegselleri og tomater i saftpresseren. Blend hvidløg med basilikum og olie. Kom juicen i et glas, og rør hvidløgs- og basilikumolien i som en cirkel. Kom evt. isterninger i.

Bonus:

Juicen bugner af fordøjelsesvenlige fibre, der bl.a. forebygger hjertekar-sygdomme, kræft og selvfølgelig forstoppelse. Herudover er juicen ganske rig på jern, som er vigtigt for blodproduktionen. Det pæne indhold af C-vitamin (76 mg) fremmer optagelsen og udnyttelsen af jern.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler