Husk det grønne tilbehør

Vi kan godt komme til at glemme det grønne, når vi griller og det er en skam. Se hvordan du får mest ud af grøntsagerne, når du griller.

30. juni 2010 af I FORM

Grillede grøntsager er godt tilbehør til et lækkert stykke kød, men de fleste af os tror, at vi skal pensle grønsagerne med olie, så de ikke hænger fast i grillristen og kommer til at smage tørt. De ellers sunde sager risikerer at blive et fedtholdigt måltid.

Foliepakker er løsningen

Så i stedet for at pensle grønsagerne med olie og lægge dem direkte på grillen sparer du en masse kalorier ved at pakke dem ind i folie, før du lægger dem på grillen.

Især rodfrugter som gulerødder, selleri, rødbeder, jordskokker og pastinak bliver rigtig lækre, når de pakkes ind. På den måde bliver grønsagerne dampet let, og de bevarer en masse af deres sunde vitaminer og gode smag.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...