Tag på picnic med en lækker frokost med tangruller med kylling, grove pølsehorn, roastbeef sandwich og gomasalat med tigerrejer.

Tangruller med kylling og peanutdressing

Tangruller med kylling og peanutdressing er både en farverig fryd for øjet og superlækre.

21. maj 2014 af Michelle Kristensen

Det skal du bruge

Til 2 personer

4 tangplader
250 g kyllingebryst
1 spsk. tamari
¼ tsk. friskkværnet peber
2 tsk. sesamfrø
8 blade grøn krølsalat
1 gulerod
1 avocado
2 håndfulde spirer

Peanutdressing

30 g peanutbutter
1 spsk. akaciehonning
1 knivspids havsalt
1 fed hvidløg
½ spsk. sesamolie
½ dl vand
Saft + skal fra ¼ økocitron

Frisk "syltet" ingefær

1 stort stykke frisk ingefær
Lidt rødbedesaft (til farve)

Sådan gør du


  • Skær kyllingebrystet i bidder, og steg det i tamari i 10-15 min. alt efter størrelse på stykkerne.

  • Kom herefter peber og sesam­­frø på.

  • Kør alle ingredienserne til peanutdressingen sammen i en foodprocessor.

  • Skyl grønt og spirer og skær derefter gulerod og avocado i mundrette bidder.

  • Skær ingefærroden til den "syltede" ingefær i helt tynde skiver, og vend i rødbedesaften.

  • Fordel nu grønt og kylling ud på de 4 stykker tang, og rul dem herefter så stramt som muligt – form dem fx som kræmmerhuse.

  • Spis dem sammen med peanut­dressing og frisk ingefær.

Dessert: Frugtsalat

50 g granatæble
½ banan
100 g grønne + blå vindruer
Skal og saft af ¼ økocitron

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler