Foto: Miklos Szabo

Smørrebrød med avocado og lufttørret skinke

Lav smørrebrød til frokost. Se her hvordan du smækker en lækker version med avocado og crisp af lufttørret skinke sammen.

2. december 2015 af Anne Larsen

Smørrebrød med avocado

1 person

1 skive lufttørret skinke
1 skive rugbrød
1 fed hvidløg
1 stort salatblad
1⁄2 avocado
citron
1 spsk mayonnaise
1⁄4 tsk stødte, tørrede chiliflager
2 spsk tætskåret purløg


Sådan laver du smørrebrød med avocado

  • Steg skinken på et stykke bagepapir på risten i ovnen ved 200 °C i ca. 7 minutter. Læg det på et stykke køkkenrulle. Hak det fint, når det er afkølet og sprødt.
  • Smør rugbrødet med fintpresset hvidløg. Anret med salat og skiver af avocado, der dryppes med citron under udskæringen.
  • Top med mayonnaise, chili, purløg og skinkecrisp.

Næringsindhold i smørrebrød pr. person
Energi: 320 kcal Protein: 7,8 g Fedt: 19,7 g Kulhydrat: 32,5 g Kostfibre: 7,7 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler