Skinkepakker med figner og gedeost

Små men mættende skinkepakker, der pirrer smagsløgene.

6. november 2008 af I FORM

1 person

100 g blommetomater
Salt
Peber
Olivenolie
2 modne figner
20 g blød gedeost
2 spsk. purløg
4 skiver lufttørret skinke
1 tsk. flydende honning
40 g ristet rugbrød


Tilberedning

Skær tomaterne på langs, og dryp med salt, peber og olie. Stil dem i ovnen ved 125 grader i 1 time. Skær så fignerne i halve, og rør osten med hakket purløg. Kom en teskefuld ost på alle halve figner. Læg skinken ud, og læg en halv figen på hver. Læg så en tomat øverst, og rul skinken omkring. Dryp med honning og olie, og server med nyristet brød.

  • Du træner faktisk ikke:

    Vil du gerne styre din kalorieindtagelse, så den passer til dit reelle behov, kan du vælge at droppe brødet og eventuelt også skære ned på gedeosten.


  • Du træner hårdt og meget:

    Har du planer om masser af træning i løbet af dagen, er det en god idé at tanke op med lidt ekstra kulhydrater. Det gør du nemt ved at fordoble brødmængden.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler