Rugbrødssandwich med tun og majs

Let at tilpasse dit personlige behov for proteiner og kulhydrater.

14. juli 2016 af I FORM

1 person

100 g tun i vand
2 spsk. Cultura
35 g løse majs
30 g grøn el. rød peber
2 spsk. dild el. purløg
Salt
Peber
2 salatblade
70 g groft rugbrød


Tilbehør:

1 stk. frugt (æble, pære, appelsin)


Tilberedning

Rør drænet tun med Cultura, majs, hakket peberfrugt, hakket dild eller purløg, og smag til med salt og peber. Læg salatblade på rugbrødet, og læg det sammen som sandwich med tunsalaten som fyld. Spis et stykke frugt til.

  • Du træner faktisk ikke:

    Vil du gerne holde vægten, er det en god idé at skære lidt ned på brød og tun. Det får mængden af proteiner og kulhydrater til at matche dine behov bedre.


  • Du træner hårdt og meget:

    Din træning kræver, at du er opmærksom på dit behov for flere kulhydrater. Suppler derfor med nogle ekstra stykker frugt, så du får fyldt dine depoter op igen.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler