Tallerken med højtbelagt smørebrød

Rugbrød med laks, æble- og peberrodscreme

Rugbrødsmadder behøver ikke være det kedelige alternativ til aftensmaden. Se her, hvordan du pepper rudbrødsmaden op.

8. juni 2017 af Anne Larsen & Michelle Kristensen

Rugbrød med laks, æble- og peberrodscreme

2 personer


4 skiver rugbrød a 50 g
1 hjertesalat
200 g røget laks
2 dl skyr
2 tsk. peberrod, fintrevet
Lidt citronsaft
Hvidløg, fintrevet/presset
1 syrligt æble
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
2 stilke persille, bredbladet

Sådan laver du lækre rugbrødsmadder

  • Anret rugbrødsskiverne med salat og laks på to tallerkner.
  • Rør skyr med peberrod, lidt citronsaft og hvidløg.
  • Skær æblet i meget fine tern, og vend dem i cremen. 
  • Smag cremen til med salt, peber, hvidløg og citronsaft.
  • Hak persillen groft, og vend den i cremen, som anrettes på laksen.

Rugbrød på travle dage!

Gør det nemt for dig selv på de dage, hvor du er presset, og servér rugbrødsmadder. Gerne med lækkert fiskepålæg.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 492 kcal
Protein: 40,4 g
Fedt: 10,6 g
Kulhydrat: 64,2 g
Kostfibre: 11,2 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...