Roastbeef-sandwich med rødbedehummus

Rødbeder og roastbeef er den perfekte kombi i en sandwich. Slut af med daddelkugler til dessert.

21. maj 2014 af Michelle Kristensen

Det skal du bruge

Til 2 personer

4 skiver groft rugbrød
150 g roastbeef
1 spsk. frisk peberrod
1 spsk. kapers
1 håndfuld spirer
2 salatblade

Hummus: (Her er dobbelt portion, så du har til næste dag)

250 g rødbeder
1 stor spsk. tahin
½ tsk. spidskommen
½ tsk. salt
¼ tsk. peber
1 spsk. citronsaft

Sådan gør du

  • Kog rødbederne i 20 min., og lad dem køle af.

  • Kør alle ingredienserne til hummus sammen i en blender, så det bliver en ensartet masse.

  • Smør herefter hummus på rugbrødsskiverne, og fordel salat, roastbeef og de resterende ingredienser oven på to af rugbrødsskiverne, og læg til sidst en rugbrødsskive ovenpå som låg.

  • Læg evt. først sandwichen sammen, lige før du vil spise.

Dessert: Daddelkugler

(21 kugler – du kan spise 3 stk.)
120 g dadler
200 g mandler
50 g 70 % chokolade
¼ tsk. vanilje
Frysetørrede hindbær til pynt

Kør alle ingredienserne sammen i en foodprocessor, til massen er ensartet, og tril det til kugler. Drys med frysetørrede hindbær.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler