Læs også

4 supersalater

Kikærtesalat med spidskål og bolsjebeder

Skøn salat med kikærter, granatæble og en cremet avocadodip.

7. maj 2013 af I FORM

Ingredienser

1 person
100 g kogte kikærter
2/3 tsk. rapsolie (til stegning)
Lidt havsalt
25 g finthakket spidskål
40 g cherrytomater
¼ bolsjebede i tynde skiver
¼ granatæble (kernerne)
¼ rødløg


Avocadodip

½ lille avocado
1 spsk. basilikum
⅛ lille rødløg
½ blommetomat
¼ fed hvidløg
1 knivspids cayennepeber
½ daddel
1 spsk. citronsaft + skal
1 drys havsalt


Sådan gør du

  • Steg kikærterne på panden, indtil de er gyldne, og drys med lidt havsalt.
  • Put derefter alle ingredienserne til dippen i en foodprocessor, og blend dem.
  • Rengør grønsagerne, og skær dem i mindre stykker. Udsten dadlen.
  • Kom til sidst avocadodippen i bunden af glasset, og læg derefter de andre ingredienser i lag ovenpå.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...