Læs også

Sund brunch

Grove speltwraps med kyllingfyld

Brunch: Lav dine egen speltwraps med fyld af kylling, avocado, majs og forårsløg.

31. maj 2011 af I FORM

4 x brunch-opskrifter


Ingredienser - speltwraps

2 dl vand
1 dl groft speltmel
½ dl hvedemel
1 æggehvide
Salt


Tilberedning

  • Dejen røres sammen og bages til tynde pandekager på en tør pande (med teflonbelægning).
  • Fidusen er, at man med et fugtigt klæde holder dejen blød, mens den steges.
  • Dejen kan i øvrigt laves dagen før.

Ingredienser - fyld

200 g kyllingefilet
1 tsk. olivenolie
2 tsk. jerk (caribisk kryddermix)
Salt og peber
1 dl majskerner
1 avocado
Saften af ½ citron
3 hakkede forårsløg
Evt. lidt chili


Tilberedning

  • Skær kyllingefileten i mindre strimler, og gnid dem med olie, jerk, salt og peber.
  • Steg stykkerne på en grillpande i ca. 8 minutter, til de er gennemstegte.
  • Mos avocadoen med citron, hakket forårsløg, chili, salt og peber, og vend majsene heri.
  • Smør blandingen på pandekagerne, rul dem sammen, og skær dem i skrå stykker (hold dem sammen med en tandstikker).
  • Læg kyllingen ved, og server.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler