vafler med spinat, rejer og avocado
© Wichmann+Bendtsen

Matcha-vafler med avocado og rejer

Lav de sundeste vafler, der både er smagfulde og kræftforebyggende, og top dem med spinat, avocado og rejer.

28. april 2016 af Signe Leth

Matcha-vafler med avocado og rejer

6 personer

Vafler
4 æg
4 spsk. skyr
100 g boghvedemel
1-2 tsk. matcha
3 håndfulde spinat
1 spsk. kokosolie
1/3 tsk. bagepulver
En håndfuld krydderurter
Havsalt og kværnet peber

Topping
En stor håndfuld spinatblade
600 g rejer
3 avocadoer

Sådan laver du matcha-vafler med topping

  • Tænd dit vaffeljern
  • Blend alle ingredienserne til vaffeldejen godt sammen.
  • Når vaffeljernet er klar, hælder du en smule af dejen i og lader vaflerne bage, til de er let gyldne. Pas på, at de ikke får for meget, så de mister den fine grønne farve.
  • Portioner rækker til i alt 6 plader vafler.
  • Lad gerne vaflerne hvile lidt på en rist inden servering, så de kan blive faste.
  • Server vaflerne lune med topping af spinatblade, rejer, avocado og friskkværnet peber.

Næringsindhold i matcha-vafler med topping pr. person

Energi: 328 kcal
Protein: 26 g
Fedt: 16 g
Kulhydrat: 21,9 g
Kostfibre: 4,9 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...