To skåle, en med dressing og en med salat
© Wichmann+Bendtsen

Kyllingesalat

Nye madpakkeidéer på bare 10 minutter. Læs her, hvordan du laver en delikat kyllingesalat.

28. april 2016 af Anne Larsen

Kyllingesalat

1 person

1 kyllingebrystfilet
Ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og kværnet sort peber
75 g fintskåret grøn spidskål
75 g fintskåret rød spidskål
50 g blandede salater
3 san marzano-tomater
¼ rød peber
¼ mango

Dressing
1 spsk. dijonsennep
0,5 dl hvidvinseddike
1 dl koldpresset rapsolie
1 dl ekstra jomfruolivenolie
Et par stilke kruspersille
1 økologisk citron

Sådan laver du kyllingesalat

  • Skær kødet i tern, steg disse i olivenolie, smag til med salt og peber – eller brug en rest kylling fra aftenen før.
  • Pisk dressingens hovedingredienser: sennep, eddike og olie – og smag til med salt, peber og revet citronskal.
  • Fyld den med fintskåret persille. 
  • Vend de to slags kål og salaten med 1-2 spsk. dressing.
  • Skær tomater, peber og mango.
  • Anret det grønne med kylling.

Næringsindhold i kyllingesalat pr. person
Energi: 409 kcal
Protein: 30,9 g
Fedt: 21,5 g
Kulhydrat: 26,9 g
Kostfibre: 6,7 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler