Var det noget med en kryddersild til benet?

Kryddersild med rødbede, kapers og smilende æg

Skift karrysilden ud med en lækker lille kryddersild, der pynter på frokostbordet.

20. marts 2013 af I FORM

2 personer
em2 rødbeder
Havsalt
50 g grønne linser
2 marinerede sildefileter
2 spsk. skyr
2 spsk. høvlet peberrod
2 æg
1 spsk. kapers
2 kviste dild
Tilbehør: 2 skiver rugbrød
/em

ulliSkræl rødbederne, og skær dem i både./il
liFordel dem i et fad med salt i bunden, og bag dem ved 180 grader i 30 min. Skyl og kog linserne efter emballagens anvisning./il
liDryp sildefileterne af i en sigte./il
liVend peberrod i skyr./il
liKog æggene i 7 min./il
liAnret sildefileterne med bagt rødbede, linser, kapers, peberrodscreme og dild./il
liDel forsigtigt æggene, hiv blommerne ud, og anret dem oven på silden./il
liHak æggehviderne, og server dem ved siden af – eller drys dem over silden./il
/ul

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler