Krabbe-fennikel-salat

Frokost

14. juli 2015 af I FORM

1 person

¼ tsk. fennikelfrø
¼ tsk. salt
Peber
1 spsk. citronsaft
1 tsk. olivenolie
1 fennikelknold
100 g krabbekød
1 spsk. purløg
30 g rød salat


Tilbehør:

40 g groft brød


Tilberedning

Blend fennikelfrø i en stor morter eller kaffemølle. Bland nu med salt, friskkværnet peber, citronsaft og olie. Skær fennikel i strimler, og put dem i marinaden. Bland krabbekød med klippet purløg og lidt af marinaden. Anret krabbekød oven på den røde salat på midten af en tallerken, og drys med den marinerede fennikel. Server med brød til.

  • Du træner faktisk ikke:

    Vil du gerne spare kalorier, kan du med fordel skære brødet væk og med et snuptag nedbringe kalorieindholdet. Du bevarer stadig de mange mættende proteiner.


  • Du træner hårdt og meget:

    Du har brug for at rette op på de slunkne depoter, når du træner så meget. Øg derfor kulhydratmængden ved at spise en ekstra skive brød til retten.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler