Få dine 250 frokost-kalorier med en lækker kalvemørbrad og bagte tomater.

Salat, kalvemørbrad & bagte tomater

Anret en dejlig kalvemørbrad oven på lidt sprød salat og frokosten er i hus med I FORM-kuren.

13. november 2013 af I FORM

I FORM-kuren

Til 1 person

  • 150 g tomater
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • Et lille bundt frisk timian
  • 150 g kalvemørbrad, alternativt steak af filet eller tyksteg
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 lille terning smør (5 g)
  • 1 tsk. hvidvinseddike eller æbleeddike
  • 1 tsk. ultra finthakket skalotteløg
  • 50 g romainesalat


Sådan gør du

  • Del tomaterne på langs, og læg dem på bagepapir på en plade. Drys let med salt og peber. Gnid timiankvistene over tomaterne – og bag tomaterne ved 180 grader i 15 minutter.
  • Dup kødet tørt, og krydr med salt og peber.
  • Varm 1 tsk. olie op på en pande, kom smørret på, og lad det bruse op og af igen. Steg kødet på begge sider ca. 4 minutter. Mærk efter – jo blødere, jo rødere! Lad kødet hvile.
  • Skær den rensede salat i strimler. Bland 1 tsk. olivenolie med eddike, skalotteløg og en anelse salt og peber.

  • Skær kødet i fine skiver. Anret salaten med tomater, kød og dressing.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler