Wrap med med grønt på tallerken
© Jakob Helbig

Blomkålswrap med laks

Her er en wrap uden gluten og fyldt med sunde lækkerier. Velbekomme!

17. juli 2017 af Frida Hallqvist & Inge Eriksen

Blomkålswrap med laks

1 person

90 gram røget laks
1 citron
1 dl finthakket blomkål
2 æg
1/3 banan
Salt og peber
1 tsk. kokosolie
2 spsk. mandelmælk
1 dl finthakket rødkål
1 lille agurk
Dressing
2 spsk. skyr, 0,2 %
1 tsk. wasabipasta

Sådan laver du blomkålswrap med laks

  • Marinér lakseskiverne i citronsaft. 
  • Hak blomkålen fint med en kniv, eller giv den en tur i en foodprocessor. 
  • Pisk to æg, og tilsæt blomkål, banan, revet citronskal, salt og peber. 
  • Steg to pandekager af æggemassen, en ad gangen, på en pande i kokosolie. 
  • Rør dressingen sammen. 
  • Læg pandekagerne på en tallerken, og smør et lag dressing på hver. 
  • Læg laks ovenpå og herefter fintsnittet rødkål og agurk. 
  • Rul sammen til to wraps.
Næringsindhold pr. portion
Energi: 417 kcal
Protein: 38 g
Fedt: 26 g
Kulhydrat: 16 g
Kostfibre: 3,8 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...