rugbrød med pålæg
© Wichmann+Bendtsen

Avocadomad med rejer

Pift på bare 10 minutter rugbrødsmadden op med avocado, rejer og tomatskyr.

28. april 2016 af Anne Larsen

Avocadomad med rejer og tomatskyr

1 person

1 skive rugbrød, ca. 50 g
1 avocado
100 g rejer
Havsalt og kværnet sort peber
Et lille bundt purløg

Dressing
0,5 dl skyr
1 tsk. mayonnaise
1 tsk. koncentreret tomatpuré, alternativt en god ketchup 
½ tsk. worchestershiresauce
1 økologisk citron
Tabasco
Havsalt og kværnet sort peber

Sådan laver du avocadomad med rejer og tomatskyr

  • Rør skyr med mayonnaise, tomatpuré og worchestershiresauce.
  • Smag dressingen til med revet citronskal, citronsaft, Tabasco, salt og peber.
  • Rist brødet.
  • Mos avocadokødet med lidt citronsaft, og smag til med salt.
  • Fordel det på brødet, og anret med rejer, tætskåret purløg, dressing og en citronbåd.

Næringsindhold i avocadomad med rejer og tomatskyr pr. person
Energi: 444 kcal
Protein: 28 g
Fedt: 20,9 g
Kulhydrat: 42,1 g
Kostfibre: 11 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler