æggesandwich med avocado
© wichman+bendtsen

Æggesandwich med avocado

Lav en omelet med blomkål som sandwichbrød, og spar på kalorierne og fyr op for proteinerne med denne æggesandwich med avocado.

11. oktober 2016 af Michelle Kristensen

Omelet med blomkål og avocado

4 personer

Brød
½ blomkål
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. bagepulver
5 æg
1 håndfuld koriander
½ tsk. salt
1 spsk. FiberHUSK
½ lime
½ dl sojamælk
5 spsk. fuldkornsrismel
1 tsk. kokosolie eller smør til stegning

Æggesalat
2 hårdkogte æg
2 store avocadoer
1/5 hakket frisk chili
Saft og skal fra 1/6 økocitron
1 fed hvidløg (kan undlades)
½ tsk. salt
Friskkværnet peber
Evt. spirer

Sådan laver du æggesandwich med avocado

 

  • Findel blomkål i din blender/ foodprocessor.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser til brødene, og steg 8 stk. på panden i 4 min.hver.
  • Skær æggene i grove tern, mos avocadoerne, og rør æg, avocado og kryd­derier samt citron sammen.
  • Kom æggesalaten mellem 2 blomkålsbrød sammen med en håndfuld spirer.

 

Næringsindhold pr. sandwich

Energi: 399,5 kcal
Protein: 17 g
Fedt: 27 g
Kulhydrat: 25,5 g
Kostfibre: 7,25 g

 

 

Sådan får du succes med dit løb

Måske er du interesseret i...