Avocadocarpaccio med bagt torsk og lime

På 40 minutter kan du lave denne lækre kalorielette ret, som svarer til frokost til en person. Tilføj nye kartofler, hvis du må få lidt flere kalorier.

6. marts 2014 af I FORM

Det skal du bruge

½ avocado
175 g torskefilet
1 lime
En lille håndfuld bredbladet persille
Havsalt og friskkværnet sort peber


Hvis du må få mere end 250 kalorier:
250 g små kartofler
1 spsk koldpresset rapsolie

Sådan gør du


  • Gå fisken efter for ben. Dup den tør, læg den i et ovnfast fad med bagepapir, giv fisken et drys salt, stil den i en 200 grader varm ovn i ca. 12 minutter afhængigt af filetens tykkelse.

  • Skær avocadokødet i fine skiver, og dryp med saften fra limens endeskiver. Anret avocadoskiverne på en tallerken, læg fisken over med limeskiver på toppen. Drys med fintskåret persille. Anret kartoflerne ved siden af.


Tip:

Pres stenen ned i guacamolen, og sæt husholdningsfilm over, så undgår du misfarvning. Nu har du dejlig dip til flere dage – i den rette grønlige kulør.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler