Bananasplit med skyr

Fuldend din grillaften med denne grillede bananasplit med frossen skyrcreme og god samvittighed!

19. juni 2016 af Michelle Kristensen

Bananasplit

8 stk.

100 g mørk chokolade, 85 %
50 g bagte hasselnødder
100 g morbær eller dadler
2 friske figner

Frossen skyrcreme

4 dl skyr
4 spsk. mascarpone
1 knivspids stevia
1 knivspids vaniljepulver


Sådan laver du bananasplit

  • Rør skyrcremen sammen, og kom den i fryseren i minimum 1 time.
  • Hvis du lader det være længere i fryseren, så vær obs på, at du skal tage den ud i god tid!
  • Grill bananerne i 8-10 min. De skal være helt sorte på skrællen, når de er færdige.
  • Hak chokolade og hasselnødder i mindre stykker, skær en banan op på langs, og drys med nødder, chokolade og morbær.
  • Server fignerne samt skyrcremen til.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler