konfekt, snebolde
© wichmann+bendtsen

Snebolde

Julen er konfektens højtid. Men hvorfor ikke lave en sundere udgave, så du kan spise endnu mere konfekt? Prøv disse lækre snebolde.

24. november 2016 af Michelle Kristensen

Snebolde

20 stk.

60 g udblødte cashewnødder (se metode nedenfor)

65 g af det faste fedt fra 1 dåse kokosmælk
2 spsk. agavesirup
½ spsk. smeltet kokosolie
45 g kokosmel
1½ spsk. kokosfibermel

Topping
1 dl kokosmel

Sådan laver du snebolde

  • Kom cashewnødderne i en foodprocessor sammen med det faste fra kokosmælken, og kør det sammen i ca. 1 min. 
  • Kom herefter resten af ingredienserne i, og kør det sammen til en ensartet masse. 
  • Stil massen på køl i 30 min. 
  • Form kuglerne, og rul dem i kokosmel.
Sådan udbløder du cashewnødder
  • Læg nødderne i koldt vand i minimum 3 timer.
  • Hæld vandet fra, og voila – du har udblødte cashewnødder til dine julekugler!
Næringsindhold pr. kugle
Energi: 62,8 kcal
Protein: 1 g
Fedt: 5,1 g

Kulhydrat: 3,5 g
Kostfibre: 1 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler