Med hasselnødder og mørk chokolade.

Raw love med ­nødder og chokolade

Hav sunde snacks klar på kort tid og form dem efter humør og anledning.

28. august 2016 af Michelle Kristensen

8 hjerter (alt efter dine forme)

200 g hasselnødder
100 g friske dadler
50 g mørk chokolade, 70 %
¼ tsk. vaniljepulver
Evt. lakridspulver til drys


Sådan gør du


  • Bag hasselnødderne i ovnen ved 200 grader i 6-10 min., og lad dem herefter køle af.
  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og bland det til en ensartet dej.

  • Rul herefter dejen ud ved at lægge den mellem 2 stykker bagepapir (evt. drysset med lidt mandelmel).

  • Tryk dine rawcakes ud i de forme, som du ønsker. Du kan evt. også trille dem til små kugler.
  • Pynt med lakridspulver, kokosflager, frysetørrede hindbær eller frugt efter eget ønske.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...