Ispind med Hindbær og lakrids

Boost dit proteinindtag med denne sunde ispind med hindbærsmag og et pift af lakrids.

22. juni 2016 af Anne Larsen

Ingredienser (6 ispinde)

1,5 dl skyr
1,5 dl ufiltreret æblemost
300 g friske hindbær
3 tsk. lakridspulver
50 g hvid chokolade
6 tsk. frysetørret hindbær, alternativt lakridspulver


Sådan gør du

  • Blend skyr, most, bær og lakrids.
  • Kom det i en sigte over en skål, pisk nu, så kernerne sies fra.
  • Hæld nu på forme og frys isen.
  • Smelt chokoladen i vandbad i en lille skål, der har en diameter, så isen lige præcis kan gå ned i skålen.
  • Dyp den færdigfrosne is i chokoladen og drys med hindbær eller lakrids.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler