Ispind med ananas, lime og mynte

Nyd denne eksotiske ispind på de varme sommerdage og oplev en frisk frugteksplosion.

4. juli 2016 af Anne Larsen
#Is

Ingredienser (4 ispinde)

3 dl god ananasjuice
6 tynde skiver ubehandlet lime
6 topskud mynte
50 g mørk chokolade
4 tsk. kokosmel
4 citrongræs


Sådan gør du

  • Skær bunden af citrongræs og fjern de yderste blade. Skær til, så citrongræs svarer til længden af is ispind.
  • Hæld ananasjuice i isformene og dump nu et skud mynte og 2 skiver lime i hver is. Frys i en time.
  • Stik nu citrongræs i hver is, med bunden øverst i isen. Frys færdig.
  • Smelt chokoladen i vandbad i en lille skål, der har en diameter, så isen lige præcis kan gå ned i skålen.
  • Dyp den færdigfrosne is i chokoladen og drys med kokos.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler