med et strejf af sundhed

Abrikosmarcipan med knas

Skøn blanding af abrikoser, marcipan og hvid chokolade.

3. december 2010 af I FORM

Det skal du købe

100 g marcipan
(60 % mandelmasse)
50 g økologiske abrikoser
50 g hvid chokolade
30 g hakkede mandler
1 dl hyldeblomstsaft


Tilberedning

Hak abrikoser, og udblød i lidt vand eller hyldeblomstsaft natten over. Ælt de hakkede abrikoser i marcipanen sammen med hakkede mandler, og tril til kugler. Smelt den hvide chokolade, og dyp kuglerne i den. Drys med lidt hakkede mandler.

Sund bonus

Mandlerne, både dem i marcipanen og de hakkede på toppen, bidrager med sunde fedtsyrer og E-vitamin, der gavner dit immunforsvar. Abrikoserne giver dig sunde antioxidanter.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler