En himmelsk mundfyld: svesker, marcipan, cognac og chokolade.

Jamaicasvesker i marcipan

Måske nok lidt syndig, men bruger du god marcipan, ren chokolade og fine tørrede frugter, får du en skøn konfekt baseret på sunde naturlige råvarer.

10. december 2007 af I FORM

Jamicasvesker

8 svesker
1 dl cognac
175 g marcipan
Flormelis
200 g mørk chokolade
40 g lys chokolade


Tilberedning

Læg først 8 svesker i cognac i mindst 12 timer. Ælt marcipan med en smule flormelis, og rul til en pølse. Skær 16 ens skiver, og tryk dem flade.

Del svesker i halve, læg en halv sveske på hver skive, og fold sammen om svesken. Rul dem, så de ligner æg og er lidt smallere i den ene ende.

Dyp dem i chokolade, og lad det stivne. Put smeltet lys chokolade i kræmmerhus, og lav striber på oversiden af konfekten. Chokoladen skal herefter stivne helt, før konfekten serveres.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler