konfekt, gulerodskugler
© wichmann+bendtsen

Gulerodskugler

Har du tre gulerødder i overskud? Så prøv disse super lækre og sunde konfekt-kugler.

24. november 2016 af Michelle Kristensen

Gulerodskugler

26 stk.

140 g mandler
150 g fintrevet gulerod
115 g tørrede figner
1/5 tsk. stødt nellike
½ tsk. stødt kanel
40 g dadler

Topping

Evt. hybenpulver

Sådan laver du gulerodskugler

  • Bag mandlerne i ovnen ved 175 grader varmluft i 15 min., og lad dem køle af. 
  • Kom herefter alle ingredienserne i en food­processor, og kør det sammen til en nogenlunde ensartet masse – der må meget gerne være nogle lidt større stykker mandler tilbage. 
  • Form kuglerne, og drys evt. med hybenpulver.

Det er IKKE en skrøne, at gulerødder er godt for øjnene, se selv her

Næringsindhold pr. kugle
Energi: 47,7 kcal
Protein: 1,3 g
Fedt: 2,2 g
Kulhydrat: 5,6 g
Kostfibre: 1,1 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler