© wichman+bendtsen

Banan-is med kokos

Dessert behøver ikke altid være lig med usunde sager. Prøv eksempelvis denne banan-is med kokosflager og mørk chokolade, og nyd den med god samvittighed.

13. juni 2016 af Michelle Kristensen

Tropisk banan-is

4 personer

4 bananer
4 træpinde
50 g mørk chokolade, 85 %

Valgfri topping

Pistacienødde
Frysetørrede hindbær
Kokosflager

Sådan laver du banan-is

  • Skræl bananerne, og smelt chokoladen.
  • Hæld chokolade over hver banan, og drys med topping.
  • Lad chokoladen størkne, og put derefter bananerne i fryseren – eller spis dem med det samme!
Næringsindhold pr. banan-is

Energi: 226,5 kcal
Protein: 3,25 g
Fedt: 14 g
Kulhydrat: 22,5 g
Kostfibre: 2,2 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler