Whoopie pies med creme

Prøv whoopie pies med creme af vanilje-lemon og choko-mynte og helt uden mel og sukker.

28. august 2016 af I FORM

12 stk. (6 af hver slags)

Vanilje-lemon-bunde

100 g fint mandelmel
¼ tsk. stevia
2 tsk. agavesirup
½ tsk. vaniljepulver
1 stort æg
2 spsk. kokosolie
½ tsk. bagepulver


Choko-mynte-bunde

100 g fint mandelmel
¼ tsk. stevia
3 tsk. agavesirup
½ tsk. vaniljepulver
2 tsk. kakaopulver med top
1 æg
2 spsk. kokosolie
½ tsk. bagepulver


Creme, grundopskrift

1 pk. Philadelphia light (200 g)
2/3 tsk. stevia
½ tsk. vaniljepulver
Ekstra til chokocremen:
2 håndfulde finthakket mynte
1 tsk. limesaft
Ekstra til vaniljecremen:
Skal og saft fra 1 økocitron


Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser til bundene sammen i en foodprocessor.

  • Kom hver portion dej ned i en pose, klip et hul i hjørnet, og pres dejen ud i 12 mindre cirkler (ca. 3 cm i diameter) på en bageplade. (Bager du begge slags bunde, skal der altså i alt være 24 små kagebunde.)
  • Glat bundene ud med en kniv, hvis det er nødvendigt. Bag dem i ovnen i 10 min. ved 175 grader.
  • Rør de to slags cremer sammen.

  • Kom herefter et tykt lag imellem to bunde, og server med det samme. Nyd en whoopie pie til en god kop kaffe eller te.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...