Whoopie pies med creme

Prøv whoopie pies med creme af vanilje-lemon og choko-mynte og helt uden mel og sukker.

28. august 2016 af I FORM

12 stk. (6 af hver slags)

Vanilje-lemon-bunde

100 g fint mandelmel
¼ tsk. stevia
2 tsk. agavesirup
½ tsk. vaniljepulver
1 stort æg
2 spsk. kokosolie
½ tsk. bagepulver


Choko-mynte-bunde

100 g fint mandelmel
¼ tsk. stevia
3 tsk. agavesirup
½ tsk. vaniljepulver
2 tsk. kakaopulver med top
1 æg
2 spsk. kokosolie
½ tsk. bagepulver


Creme, grundopskrift

1 pk. Philadelphia light (200 g)
2/3 tsk. stevia
½ tsk. vaniljepulver
Ekstra til chokocremen:
2 håndfulde finthakket mynte
1 tsk. limesaft
Ekstra til vaniljecremen:
Skal og saft fra 1 økocitron


Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser til bundene sammen i en foodprocessor.

  • Kom hver portion dej ned i en pose, klip et hul i hjørnet, og pres dejen ud i 12 mindre cirkler (ca. 3 cm i diameter) på en bageplade. (Bager du begge slags bunde, skal der altså i alt være 24 små kagebunde.)
  • Glat bundene ud med en kniv, hvis det er nødvendigt. Bag dem i ovnen i 10 min. ved 175 grader.
  • Rør de to slags cremer sammen.

  • Kom herefter et tykt lag imellem to bunde, og server med det samme. Nyd en whoopie pie til en god kop kaffe eller te.

Nå dine mål i 2017

Måske er du interesseret i...