Avocado-chokolade-muffins

Nyd eventuelt en smoothie med denne lækre søde muffin.

7. juni 2013 af Michelle Kristensen

Ingredienser(10 stk.)

3 avocadoer
10 moste dadler med sten – tag stenen ud inden brug
3 æg
150 g hakket mørk 70 % chokolade
1 tsk. vanilje
½ tsk. stevia
En knivspids salt
1 tsk. bagepulver
40 g knuste valnødder


Sådan gør du

  • Kør avocadoer og dadler sammen til en ensartet masse i foodprocessoren.
  • Put massen i en skål, hvori du tilsætter æg, krydderier og bagepulver. Pisk det rundt i 1 min.
  • Kom til sidst det hakkede chokolade og de knuste valnødder i massen, som du rører sammen.
  • Fordel dejen i 10 muffinforme, og bag dem ved 175 grader i 25-30 min.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...