Æblecrumble
Server et stykke æblecrumble til eftermiddagskaffen.

Æblecrumble med mandler

Brug årstidens æbler til denne skønne æblecrumble, som serveres rygende varm med en skefuld cultura.

11. oktober 2016 af I FORM

Til 8 personer


Æblefyld

500 g æbler
4 spsk. flydende honning
Saft af 1 citron

Dej

80 g rørsukker
70 g speltmel
30 g bygmel (eller hvedemel)
50 g bygflager eller havregryn
50 g hakkede mandler
1 tsk. bagepulver
1 æg
1 dl hasselnøddeolie


  • Skyl æblerne, fjern kernehusene, og skær æblerne i både. Læg dem i et ildfast fad gnedet med lidt hasselnøddeolie.
  • Dryp honning og citron over. Bland alle ingredienser til dejen godt, og smuldr den hen over æblerne.
  • Bag ved 200 grader i 25 min., indtil overfladen er sprød.
  • Kan spises med lidt Cultura til.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...