Glutenfri mysliboller - perfekt til morgenmaden eller som formiddagssnack.

Mysliboller med tørret frugt

Morgenmadsboller med nødder og tørret frugt helt uden gluten!

25. december 2014 af I FORM

Mysliboller med tørret frugt

9 stk.

½ pakke gær
3 dl lunkent vand
75 g hele hasselnødder
75 g hakkede pekannødder
50 g hakkede tørrede abrikoser
50 g hakkede tørrede dadler
1 dl frysetørrede blåbær
1 dl kokosmel
1 dl hørfrø
2 dl boghvedemel
1 tsk. kanel
¼ tsk. muskatnød
¼ tsk. vaniljepulver
En knivspids salt
Pynt: Frysetørrede rabarber eller friske bær


Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet, og tilsæt nødder og den tørrede frugt.
  • Kom herefter de øvrige ingre­dienser i dejen, og rør rundt i et par minutter.
  • Fordel dejen i 9-12 muffinforme, alt efter størrelsen på disse, og bag dem ved 175 grader varmluft i 15-20 min.


Er du vild med brød uden mel?


Så vil du også elske I FORMs lækre stenalderbrød, gulerodskiks, knækbrød og kerneboller. Find dem her

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...