Lun crumblecake med æble

Velkommen i æble-himlen!

12. september 2012 af Helle Brønnum Carlsen

Til 4 personer:


4 store æbler
50 g tørrede tranebær
50 g tørrede blåbær
Saft af 1 citron
1 spsk. sukker
1 spsk. stødt kanel
¼ tsk. stødt nellike


Top:

50 g mandler
50 g valnødder
½ dl flydende honning
50 g kogt perlebyg eller perlespelt
Reven skal af 1 citron


  • Skær æblerne i grove tern med skræl på.

  • Vend dem i tørrede bær, citronsaft, sukker, kanel og nellike.

  • Kom det hele i små forme af glas.

  • Rør mandler, valnødder, honning og kerner/gryn sammen med citronskal, og hæld det øverst.

  • Bag formene ved 200 grader i 15 minutter, til overfladen er sprød.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...