Søde og saftige muffins med græskar og nødder.

Krydrede græskarmuffins

Græskar er søde, bløde og smager ikke af så meget i sig selv. Derfor kan der trylles rigtigt meget med dem i et køkken, som eksempelvis disse græskarmuffins.

9. oktober 2016 af I FORM

(12 stk.)

225 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. stødt ingefær
100 g solsikkeolie
½ dl græsk yoghurt
175 g sukker
2 store æg
125 g græskarkød, revet groft på rivejernet
75 g hakkede valnødder
Evt. lidt flormelis til pynt


Sådan gør du:

  • Bland alle de tørre ting i én skål og alle de våde i en anden.
  • Bland så begge dele med revet græskar og hakkede nødder.
  • Fyld dejen i muffinsforme, og bag kagerne ved 200 grader i 15-20 minutter.

Sådan får du succes med dit løb

Måske er du interesseret i...