Glutenfri kokosscones med chokolade.

Kokosscones med chokolade

Forkæl dig selv med disse saftige chokoladescones med kokos, helt uden mel!

9. oktober 2016 af I FORM

Kokosscones

9 stk.

1 dl kokosmælk (den faste del)
25 g blødt smør
4 æg
75 g mørk chokolade, 70 %
2 spsk. FiberFin
1 tsk. vaniljepulver
2 tsk. bagepulver (vær opmærksom på: der er lidt gluten i alm. bage­pulver, men du kan købe gluten­frit bagepulver.)
2 æbler
2½ dl kokosfibermel


Sådan gør du

  • Pisk kokosmælk, smør og æg sammen.
  • Hak chokoladen, og tilsæt den, FiberFin, vanilje- og bagepulver.
  • Riv æblerne fint, og bland dem i.
  • Tilsæt kokosfibermel, og lad blandingen stå i 20 min., så fibrene kan suge væske.
  • Form 9 scones. Bag dem ved 175 grader varmluft i 20-25 min.


Er du vild med brød uden mel?


Så vil du også elske I FORMs lækre stenalderbrød, gulerodskiks, knækbrød og kerneboller. Find dem her

Sådan får du succes med dit løb

Måske er du interesseret i...