Græskartærte

Dessert

1. november 2011 af I FORM

Bunden:

10 low fat rich tea kiks
50 g græskarkerner
1 spsk. græskarkerneolie
1 spsk. akaciehonning


Fyldet:

3 æg
100 g rørsukker
50 g akaciehonning
1 hel stang vanilje
250 g græskar
150 g fromage frais
1 tsk. friskrevet ingefær
1 tsk. friskrevet muskatnød
1 tsk. kanel
1 knsp. havsalt


Creme:

200 g fromage frais
Korn af en halv stang vanilje


Tilberedning

Hak kiks og græskarkerner grundigt, bland det med græskarolie og akaciehonning, og pres det ned i bunden af et tærtefad. Forbag bunden i ovnen ved 200 grader i 5 minutter. Pisk æggene grundigt med rørsukker, akaciehonning og vaniljekorn fra vaniljestangen. Lav en græskarmos ved at koge græskarkød i små tern møre i ca. 15 minutter. Afkøl dem, og mos dem med en gaffel. Bland græskarmos, fromage frais og krydderier i æggemassen, og hæld fyldet over i tærtebunden. Bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter. Rør en kold creme af fromage frais og vaniljekorn, og spis den til.

Derfor er græskar så sundt

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...