Glutenfrit "rugbrød" med kastanjemel og mandler.

Kastanje-"rugbrød" med mandler

Saftigt rugbrød med kastanjemel og mandler - perfekt til frokosten!

25. december 2014 af I FORM

kastanje-"rugbrød"

1 brød/25 skiver

½ l lunkent vand
½ pk. gær
1 tsk. salt
1½ dl mandler
1 dl solsikkekerner
2 dl hørfrø
2 spsk. FiberFin/FiberHUSK
200 g kastanjemel
175 g sesammel
Pynt: Hørfrø

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet.
  • Tilsæt salt, mandler, solsikkekerner og hørfrø, og rør rundt.
  • Kom de øvrige ingredienser i dejen, og rør rundt i et par minutter, så du sikrer dig, at melet er rørt ordentligt ud.
  • Lad dejen hæve i minimum 45 min. Kom dejen i en lille olie-smurt brødform, drys med hørfrø, og bag brødet i 35-45 min. ved 175 grader varmluft.
  • Tag brødet ud af formen, og lad det køle af, inden du spiser det.
  • Kan fryses.


Er du vild med brød uden mel?


Så vil du også elske I FORMs lækre stenalderbrød, gulerodskiks, knækbrød og kerneboller. Find dem her

Sådan får du succes med dit løb

Måske er du interesseret i...