Læs også

Kerneboller

Få opskriften på kernefyldt knækbrød - uden for mange kulhydrater.

Hørfrø-knækbrød

Brød uden mel: styr udenom for mange kulhydrater med disse lækre knækbrød med hørfrø, havreklid og sesamfrø.

13. juli 2016 af Michelle Kristensen

18 stykker

120 g hørfrø
2 tsk. havsalt
80 g havreklid
60 g sesamfrø
1½ æggehvide

  • Hæld hørfrøene op i en skål, og dæk dem med vand. Lad dem trække i 15 minutter, til de har opsuget vandet.

  • Tilsæt havsalt, havreklid, sesamfrø og æggehvide, og bland dejen godt.
  • Dæk en bageplade med bagepapir, og bred dejen ud med en dejskraber.

  • Sæt pladen i ovnen ved 180 grader varmluft, og bag knækbrødene i ca. 30 minutter.

  • Efter de første 15 minutter tager du hurtigt pladen ud af ovnen og inddeler dejen i knækbrødsstykker med en kniv eller kanten af dejskraberen.

  • Sæt pladen tilbage i ovnen, og bag stykkerne de sidste ca. 15 minutter.

  • Knækbrødene er færdige, når de er sprøde og let lysebrune. Bræk dem fra hinanden, og lad dem køle af på en bagerist. Opbevar dem i en kagedåse.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...