Læs også

Kerneboller

Få opskriften på sprøde og søde gulerodskiks - uden for mange kulhydrater

Gulerodskiks

Brød uden mel: styr udenom for mange kulhydrater med disse sunde kernefyldte gulerodskiks.

13. juli 2016 af Michelle Kristensen

33 kiks

60 g mandler
60 g hørfrø
55 g cashewnødder
1 stor reven gulerod, 130 g
2 æg
½ dl vand
1 tsk. kanel
2-3 dråber flydende stevia eller en knivspids pulver
Et drys vaniljepulver


Stevia - sødere end sukker


  • Mal mandler og cashewnødder på en foodprocessor.
  • Rør alle ingredienser sammen i en skål, og lad det hvile i 15 minutter.
  • Smør blandingen ud på en bageplade (beklædt med bagepapir). Sæt pladen i ovnen, og bag ved 180 grader varmluft i 30 minutter.
  • Efter 10 minutter tager du pladen ud af ovnen og inddeler dejen i “kiksestykker” med en kniv.
  • Sæt den tilbage i ovnen, og bag færdig. Kiksene skal være lysebrune og sprøde.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...