Brød med soltørrede tomater

Mellemmåltid

3. september 2015 af I FORM

20 stk

25 g gær
3 dl vand
3 dl kærnemælk
1 spsk. salt
200 g groft speltmel
200 g grove kerner
50 g feta
50 g sorte oliven
75 g soltørrede tomater i olie
5 bl. stilke rosmarin og basilikum
250 g durummel
Ca. 150 g hvedemel


Tilberedning

Rør gær, vand, mælk og salt sammen. Kom speltmel og kerner i, og stil det koldt natten over. Næste dag røres feta i tern, oliven, strimlede tomater og hakkede krydderurter i. Herefter durummel. Så røres dejen til med hvedemel og kommes i en bradepande foret med bagepapir på ca. 30 x 40 cm. Prikkes med gaffel og stilles til efterhævning i 1 time. Bages ved 180 grader i 45 min. Skæres nu i tynde “kagestykker” og serveres fx med 2 skiver (20 gram) hamburgerryg eller andet magert kødpålæg.

Tips:
Du kan sagtens fryse brødet.

  • Du træner faktisk ikke:

    Du opnår mere mæthed ved færre kalorier, hvis du halverer mængden af brød og til gengæld spiser mere fedtfattigt pålæg, fx kyllingebryst.


  • Du træner hårdt og meget:

    Du kan godt bruge flere kulhydrater til dine slunkne depoter og proteiner til dine muskler. Det løser du ved at spise et par skiver brød med pålæg.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...