Gulerodskage

Denne lækre gulerodskage kræver kun 5 minutters tilberedningstid.

22. september 2014

Tilberedningstid

Med køkkenmaskine: 5 min.
Uden køkkenmaskine: 10 min.

1 stor kage, eller 2 mindre

100 g gyldent rørsukker
100 g lyst moscavado sukker
3 æg
1 dl akaciehonning
1 dl ABC-kultur tykmælk eller A38 (3,5% fedt)
1 dl mandelolie
100 g fuldkorns/groft speltmel
175 g speltmel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. havsalt
1 stang vanilje
1 spsk. kanel
350 g revne gulerødder
Blødt smør til formen


  • Pisk de to slags sukker med æg, til det er opløst.
  • Kom resten af ingredienserne i, og rør det hele godt igennem.
  • Smør en slip-let form med smør og fyld dejen i.
  • Bag kagen ved 180 grader i ca. 1 time. Kagen kan fryses.

Sådan får du succes med dit løb

Måske er du interesseret i...