Edamamesalat med asparges og linser

Guf løs af denne salat med edamamebønner, asparges, frisk mozzarella og sennepsdressing. Spis den som en nærende frokostanretning eller som en let aftensmåltid.

24. september 2014 af I FORM

Edamamesalat

2 personer

2 dl kogte grønne linser
2 dl edamamebønner
200 g jordbær
6 grønne asparges
1 håndfuld babyspinat
6 radiser
½ frisk mozzarella

Sennepsdressing

1 spsk. jomfruolivenolie
1 tsk. sennep
1 knivspids stevia
2 spsk. hvid balsamico
2 spsk. vand
Havsalt og kværnet peber


Sådan gør du

  • Damp asparges let i kogende vand i 1 min.
  • Skær jordbær, asparges, radiser og mozzarella i de ønskede størrelser, og bland hele salaten.
  • Ryst dres­singen godt sammen, og hæld den ud over salaten lige inden servering.


Havrechips med rosmarin

2 personer

½ dl havregryn
1 dl mælk
1 tsk. tørret rosmarin
Havsalt og kværnet peber


Sådan gør du

  • Kog havregryn sammen med mælk i ca. 5 min. – indtil det begynder at boble let.
  • Rør rosmarin, salt og peber i grøden, og spred den ud på en bageplade.
  • Bag ved 175 grader i ca. 50 min., til det bliver helt sprødt.
  • Hold øje undervejs, da bagetiden både afhænger af din ovn og tykkelsen af dine chips.
  • Knæk chipsene ud i ønskede størrelser.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...