Edamamesalat med asparges og linser

Guf løs af denne salat med edamamebønner, asparges, frisk mozzarella og sennepsdressing. Spis den som en nærende frokostanretning eller som en let aftensmåltid.

Edamamesalat

2 personer

2 dl kogte grønne linser
2 dl edamamebønner
200 g jordbær
6 grønne asparges
1 håndfuld babyspinat
6 radiser
½ frisk mozzarella

Sennepsdressing

1 spsk. jomfruolivenolie
1 tsk. sennep
1 knivspids stevia
2 spsk. hvid balsamico
2 spsk. vand
Havsalt og kværnet peber


Sådan gør du

  • Damp asparges let i kogende vand i 1 min.
  • Skær jordbær, asparges, radiser og mozzarella i de ønskede størrelser, og bland hele salaten.
  • Ryst dres­singen godt sammen, og hæld den ud over salaten lige inden servering.


Havrechips med rosmarin

2 personer

½ dl havregryn
1 dl mælk
1 tsk. tørret rosmarin
Havsalt og kværnet peber


Sådan gør du

  • Kog havregryn sammen med mælk i ca. 5 min. – indtil det begynder at boble let.
  • Rør rosmarin, salt og peber i grøden, og spred den ud på en bageplade.
  • Bag ved 175 grader i ca. 50 min., til det bliver helt sprødt.
  • Hold øje undervejs, da bagetiden både afhænger af din ovn og tykkelsen af dine chips.
  • Knæk chipsene ud i ønskede størrelser.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler