Sandwich med tun
© wichmann+bendtsen

Tunsandwich med salat, løg og kapers

Perfekt til nem og hurtig aftensmad eller sund og nærende frokost.

1. september 2017 af Anne Larsen & Helle Brønnum Carlsen

Sandwich med tun og kapers  

2 personer

2 sandwichboller, fuldkorn
4 spsk. mayonnaise
1 hjertesalat
2 håndfulde ærteskud, alternativt brøndkarse
1 salatløg
200 g tun af høj kvalitet fra glas eller dåse
2 spsk. kapers 

Sådan gør du

  • Lun bollerne, og lad dem køle af. Smør 1 spsk. mayonnaise på hver overbolle og underbolle.
  • Skyl hjertesalat og ærteskud, og dup dem tørre i køkkenrulle. Skær salatløget i skiver.
  • Læg en håndfuld hjertesalat på hver underbolle, herefter tun, løg, ærteskud og kapers. Læg overbollerne på, og servér. 

Næringsindhold pr. person:

Energi: 509 kcal
Protein:
33,8 g
Fedt: 23,9 g
Kulhydrat: 42,9 g
Kostfibre: 5,6 g 

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...